Tko smo mi

APW Croatia, podružnica tvrtke Radius Global Infrastructure, jedna je od vodećih svjetskih tvrtki za iznajmljivanje lokacija mobilne telefonije. Fokusirani smo na stratešku kupnju i upravljanje zakupom zemljišta, tornjeva, krovova i unutarnjih lokacija mobilne telefonije.

Tvrtka APWireless 2010. godine počela je investirati u najam staničnih tornjeva iz svog sjedišta u San Diegu i od tada je proširila svoje poslovanje diljem svijeta. Naš investicijski portfelj sastoji se od tisuća najmova u 20 zemalja diljem Europe, Australije te Sjeverne i Južne Amerike.

Naše poslovanje razvija partnerstva s postojećim iznajmljivačima staničnih tornjeva, pružajući im paušalnu uplatu u zamjenu za pravo na primanje budućih najamnina povezanih s lokacijama mobilne telefonije na njihovu posjedu. APW Croatia zatim želi dodati korisnike na svaku lokaciju mobilne telefonije tako da se svakom lokacijom upravlja na najbolji mogući način.

APW Croatia uspješno posluje širom svijeta zapošljavajući lokalne profesionalce bežične industrije u svakoj zemlji. Prepoznajući da se svaki klijent i tržište razlikuju, pristupamo poslu kao međunarodna organizacija za profesionalne usluge, temeljeći svoja rješenja na lokalnim zakonima, financijskim konceptima, običajima i jezicima. Uspostavljanjem programa zakupa koje sponzorira ponuđač, tvrtka APW Croatia također može primijeniti svoju stručnost i usluge kako bi i iznajmljivačima i ponuđačima pomogla u postizanju njihovih strateških i financijskih ciljeva.

0
Kontinenti
0
Zemlje
0
+
Reference
0
+
Zakupi