Prednosti otkupa najma

Budite sigurni

Bežične mreže vrlo su složene i neprestano se mijenjaju kako bi udovoljile tehnološkom napretku i operativnim ograničenjima. Dok se novi stanični tornjevi neprestano grade, drugi se ruše, a iznajmljivačima se ostavljaju prazni ugovori u rukama. Otkup najma staničnog tornja, inače poznat kao plaćanje najma unaprijed, u potpunosti eliminira financijski rizik od zatvaranja gradilišta i smanjenja najma za iznajmljivača.

Ostvarite kontrolu

Odabirom otkupa najma staničnog tornja činite dostupnom buduću vrijednost Vašeg najma staničnog tornja danas. Jednostavno rečeno, omogućuje Vam da novac koristite na druge načine, a ne da ga zarobite u zakup staničnog tornja nad kojim imate ograničenu kontrolu.

Zaradite više

Što biste mogli učiniti s otkupom najma staničnog tornja? Bez obzira ulažete li novac u posao, financirate nove programe ili idete na odmor iz snova, dugoročna vrijednost ulaganja u Vaše područje stručnosti ili u nešto što Vam je važno može daleko nadmašiti iznos najamnine koju biste mogli primiti od zakupa vašeg staničnog tornja.

“‘We are glad that we made the deal. We were able to make another investment and it has worked out really well for us.”

– Jay Johnston