Reference

Gradska općina Vaja

Tvrtka Pannon Antenna nas je kontaktirala putem e-pošte u vezi s pravom zakupa naše bazne stanice.
Smatrali smo da je to jako dobra prilika jer je bilo potrebno pronaći druge izvore kako bi se realizirale druge investicije naše općine. Zastupnički odbor naše općine ponudu za kupnju ocijenio je vrlo povoljnom. Preporučam izgradnju. Poslovi u vezi s administracijom i priprema prodaje protekli su vrlo brzo i glatko.

Gradonačelnik Sándor Tisza, Vaja


József Harsányi

Jedan od pružatelja mobilnih usluga sagradio je antenski toranj na mojem imanju u Hetvehelyju prije gotovo 20 godina. Tvrtka Pannon Antenna Kft. obratila mi se u vezi s kupnjom zemljišta na kojem se nalazi bazna stanica. Od prihvaćanja njihove cjenovne ponude do uplate novca nije prošlo ni mjesec dana, a kupoprodaja se odvijala brzo i točno prema dogovoru. Neoporezivu kupovnu cijenu iskoristit ću za otplatu bankovnog kredita svoje djece. Mogu samo preporučiti drugima da prihvate priliku koju pruža Pannon Antenna, zajamčeno paušalno plaćanje pomaže nam da ostvarimo svoje ciljeve, što je bolje nego neizvjesna godišnja najamnina koja je također opterećena poreznim odbicima.

József Harsányi, Hetvehely


Portsmouth Water

Portsmouth Water imao je brojne lokacije s telefonskim stupovima na zemljištu u svojem vlasništvu i, tijekom pregleda našeg zemljišnog posjeda, odlučili smo se riješiti tog portfelja. Obratili smo se tvrtki APWireless i ponudili im priliku. Tijekom pregovora bili su profesionalni u svojem pristupu i držali su se dogovorenog rasporeda za razmjenu mišljenja o ugovorima. Shvatili smo da je s njima lako surađivati i učinili su ono na što su se obvezali.

Chris Hardyman, tajnik tvrtke – Portsmouth Water Limited


Golf klub City of Newcastle

Naš golf klub bio je teško pogođen pandemijom koronavirusa i karantenama koje su uslijedile. Stoga su bili privlačni izgledi ostvarivanja financijske prednosti od dodjele zakupa naših telekomunikacija tvrtki APWireless. S informacijama koje je pružio APWireless i svojom financijskom pozadinom, uspio sam predstaviti problem Odboru našeg kluba i dobiti odobrenje za nastavak transakcije. Proces prema dovršetku transakcije bio je otežan zbog zatvaranja, ali APW je bio vrlo učinkovit u povezivanju s ključnim dionicima i stalnom napretku. Klub je namijenio sredstva prikupljena dodjelom zakupa telekomunikacija za održavanje naših planova za poboljšanje koji su bili ugroženi zbog financijskih učinaka pandemije.

Jeff Brice, direktor – The City of Newcastle Golf Club Limited
Newcastle upon Tyne


Zajednica vlasnika Mariucha 107

Imao sam zadovoljstvo raditi kao predstavnik prodavatelja u kupoprodajnoj operaciji s APW Spain.
Kao profesionalac u sektoru nekretnina, moja je dužnost braniti interese svog klijenta, u ovom slučaju prodavatelja, iako uvijek nastojim razumjeti motivaciju i potrebe klijenata kupaca, kako bih olakšao pregovore i zatvaranje operacije.
U ovom slučaju, APW Spain se je iskazao kao izvrstan klijent kupac.
Surađivao je u svim ključnim trenucima, te olakšao prodaju uz ustupke koje su ljudi koji vode ovu humanu i blisku tvrtku shvatili i prihvatili u korist jednostavne i korektne operacije.
Hvala vam puno u ime našeg klijenta prodavača i sa moje strane kao profesionalca.

Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas