Reference

Dario Corlevich

Dogovor s Markom je bio super, ugodan i jednostavan. Nisam odlučivao sam, već u kombinaciji s cijelom obitelji. Mi smo se pronašli u modelu koji nam je ponuđen i odlučili investirati u poljoprivredu i turizam – djelatnosti kojima mi upravljamo. U tom procesu smo sve profesionalno dogovorili, ali smo se i povezali te prigodno degustirali naše OPG proizvode. Preporučujem APW svakome tko ima priliku za suradnju.

Korlevići


Pero Aralica

Moja početna reakcija na ovakvu vrstu suradnje bila je negativna, ali kroz razgovore s Anom, shvatio sam da bi mi prihvaćanje ovakvog iznosa moglo omogućiti da novac iskoristim kako mi najbolje odgovara. Na svim problemima na koje smo naišli, radili smo zajedno kako bi ih riješili. Bez oklijevanja bi preporučio APWireless.

Stružani


Milivoj Kosak

Na početku komunikacije, nisam mislio da ću prodati zemlju na kojoj se nalazi stup, ali kroz cijeli proces smo shvatili da umjesto pokrivanja tekućih troškova, ovaj prihod možemo puno bolje iskoristiti.

Svima bi preporučili rad s APWirelessom.

Dugo Selo


Portsmouth Water

Portsmouth Water imao je brojne lokacije s telefonskim stupovima na zemljištu u svojem vlasništvu i, tijekom pregleda našeg zemljišnog posjeda, odlučili smo se riješiti tog portfelja. Obratili smo se tvrtki APWireless i ponudili im priliku. Tijekom pregovora bili su profesionalni u svojem pristupu i držali su se dogovorenog rasporeda za razmjenu mišljenja o ugovorima. Shvatili smo da je s njima lako surađivati i učinili su ono na što su se obvezali.

Chris Hardyman, tajnik tvrtke – Portsmouth Water Limited


Golf klub City of Newcastle

Naš golf klub bio je teško pogođen pandemijom koronavirusa i karantenama koje su uslijedile. Stoga su bili privlačni izgledi ostvarivanja financijske prednosti od dodjele zakupa naših telekomunikacija tvrtki APWireless. S informacijama koje je pružio APWireless i svojom financijskom pozadinom, uspio sam predstaviti problem Odboru našeg kluba i dobiti odobrenje za nastavak transakcije. Proces prema dovršetku transakcije bio je otežan zbog zatvaranja, ali APW je bio vrlo učinkovit u povezivanju s ključnim dionicima i stalnom napretku. Klub je namijenio sredstva prikupljena dodjelom zakupa telekomunikacija za održavanje naših planova za poboljšanje koji su bili ugroženi zbog financijskih učinaka pandemije.

Jeff Brice, direktor – The City of Newcastle Golf Club Limited
Newcastle upon Tyne


Zajednica vlasnika Mariucha 107

Imao sam zadovoljstvo raditi kao predstavnik prodavatelja u kupoprodajnoj operaciji s APW Spain.
Kao profesionalac u sektoru nekretnina, moja je dužnost braniti interese svog klijenta, u ovom slučaju prodavatelja, iako uvijek nastojim razumjeti motivaciju i potrebe klijenata kupaca, kako bih olakšao pregovore i zatvaranje operacije.
U ovom slučaju, APW Spain se je iskazao kao izvrstan klijent kupac.
Surađivao je u svim ključnim trenucima, te olakšao prodaju uz ustupke koje su ljudi koji vode ovu humanu i blisku tvrtku shvatili i prihvatili u korist jednostavne i korektne operacije.
Hvala vam puno u ime našeg klijenta prodavača i sa moje strane kao profesionalca.

Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas