Koji je postupak?

Saslušati

Prepoznajemo da su Vaše potrebe jedinstvene kao i Vi, pa stoga i prije predstavljanja bilo kakve ponude na zakupu Vašeg staničnog tornja ili krova, odvojimo vrijeme da shvatimo te potrebe. Tijekom početnih rasprava obvezno uključimo sve donositelje odluka, educirajući Vas o bežičnoj industriji i u kojem smjeru ide tržište.

Analizirati

Nakon što nam dostavite kopiju najma vašeg staničnog tornja, analiziramo ga u kontekstu Vaših ciljeva. Obavještavamo Vas o svim određenim rizicima koje otkrijemo u najmu.

Ponuda

Zatim Vam predstavljamo financijsku ponudu koja je često prilagođena Vašim ciljevima. Otkup najma staničnog tornja možemo strukturirati na više načina, a budući da je svaka situacija jedinstvena, nemamo mentalitet pristupa svakoj lokaciji na samo jedan način.

Postupak

Nakon što se složite s uvjetima, izvršit ćemo pažljivu provjeru: prikupljamo i pregledavamo dokumente koji se odnose na najam Vašeg staničnog tornja. Tijekom ovog koraka naš tim za pravnu i administrativnu podršku komunicira s Vama cijelim putem, pružajući Vam jasan uvid u status otkupa Vašeg staničnog tornja.

Fond

Mi smo dobro kapitalizirani i imamo iskustvo u radu s tisućama otkupa najma staničnih tornjeva; stoga možemo brzo zatvoriti transakciju i odmah Vam dostaviti novac. Novac često možete dobiti za manje od 30 dana od početka do kraja.

Tržište

I na kraju, ako smo s Vama sklopili ugovor o marketingu i upravljanju lokacijama mobilne telefonije, održavat ćemo stalni odnos koji će Vam biti od koristi tijekom cijelog trajanja najma.

Primate li najamninu za stanični toranj?

Nazovite APW Croatia da biste vidjeli koliko vrijedi Vaš bežični najam.

Učinite dostupnim vrijednost najma Vašeg staničnog tornja.