Naš tim

Upravljački tim tvrtke APWireless aktivno je uključen u financiranje bežične infrastrukture od kasnih 1990-ih. Tijekom posljednje 24 godine naš je tim povezan s oko 5 milijardi USD financiranja imovine, uključujući tisuće otkupa zakupa lokacija mobilne telefonije.

Daniel J. Hasselman

SUIZVRŠNI DIREKTOR OPERATIVNIH PODRUŽNICA TVRTKE APWIRELESS

Gospodin Hasselman postao je suizvršni direktor operativnih podružnice tvrtke APWireless u prosincu 2019. Prije toga gospodin Hasselman bio je predsjednik operativnih podružnica tvrtke APWireless od 2011. godine, zadužen za američke i međunarodne operacije. Prije toga bio je direktor tvrtke od suosnivanja 2010. godine. Ukupno uzevši, gospodin Hasselman ima više od 20 godina iskustva kao izvršni direktor u industriji nekretnina i bežične infrastrukture. U svibnju 2007. g. Hasselman je suosnivač tvrtke Vertical Capital Group, LLC, koja je u ime tvrtke RFS Capital, LLC, pokrenula ulaganja u imovinu telekomunikacijske infrastrukture i kojoj je bio predsjednik do suosnivanja tvrtke APWireless. Prije toga gospodin Hasselman otvorio je i vodio ured za tvrtku Wireless Capital Partners, LLC, tada vodeću američku tvrtku za akvizicije telekomunikacijskih zakupa. 2001. godine Hasselman osnovao je US Home and Loan, Inc., podružnicu tvrtke Windsor Capital Mortgage Corporation, tada druge najveće brokerske kuće u Sjedinjenim Državama. Gospodin Hasselman pohađao je Državno sveučilište u Minnesoti i Državno sveučilište u San Diegu.

Scott E. Langeland

SUIZVRŠNI DIREKTOR OPERATIVNIH PODRUŽNICA TVRTKE APWIRELESS

Gospodin Langeland postao je u prosincu 2019. godine suizvršni direktor operativnih podružnica tvrtke APWireless. Prije toga je gospodin Langeland bio izvršni potpredsjednik i viši savjetnik za operativne podružnice tvrtke APWireless, nadzirući pravne i funkcije osiguranja u poslovanju tvrtke AP Wireless, uključujući napore za ulazak u strukture za stjecanje imovine u novim pravnim sustavima te oblikovanje istih. Gospodin Langeland pridružio se tvrtki APWireless u listopadu 2010. Njegovo pravno iskustvo pokriva područja poput strukturiranih financija, komercijalnih nekretnina i građanskih parnica. Prije nego što se pridružio tvrtki APWireless gospodin Langeland radio je za malu odvjetničku tvrtku u San Diegu, CA. Gospodin Langeland diplomirao je na Pravnom fakultetu Thomas Jefferson i diplomirao ekonomiju na Sveučilištu Utah u Salt Lake Cityju.

Andrew K. Wood

IZVRŠNI POTPREDSJEDNIK

Andy ima više od 21 godinu iskustva kao profesionalac i izvršni direktor u industriji nekretnina i bežične infrastrukture. Prije nego što je imenovan za izvršnog dopredsjednika za operacije u tvrtki APWireless Andy je obavljao funkciju generalnog direktora u tvrtki WIP. Andy je također suosnivač i vlasnik grupacije Vertical Capital Group koja je u ime tvrtke RFS Capital pokrenula ulaganja u imovinu telekomunikacijske infrastrukture. Andy je ušao u telekom industriju radeći u ime glavnih ponuđača u Sjedinjenim Državama kao savjetnik vodeće telekomunikacijske tvrtke. Sa svojim iskustvom u radu s nekretninama, hipotekama i komercijalnom leasingu Andy je predvodio inovativne strategije kupnje u telekomunikacijskoj industriji. Andy je također bio član upravnog odbora Gradskog trga Gaslamp u San Diegu. Diplomirao je financije i poslovnu administraciju na Državnom sveučilištu u San Diegu.

Thomas Evans

VIŠI POTPREDSJEDNIK – SJEVERNI ATLANTIK

Tom se pridružio tvrtki APWireless 2011. godine kako bi proširio uspješno američko poslovanje na Ujedinjeno Kraljevstvo. Nakon uspješnog pokretanja poslovanja u Velikoj Britaniji Tom je radio na otvaranju tvrtke APWireless Irska, a nedavno je preuzeo aktivnu ulogu u upravljanju ostalim poslovima u Zapadnoj i Istočnoj Europi. Prije toga Tom je proveo više od 15 godina u kupnji lokacija za telekomunikacije i upravljanje nekretninama na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva. Prije nego što se pridružio tvrtki APWireless njegovo je iskustvo uključivalo rad u vodećoj britanskoj tvrtki za kupnju lokacija kao menadžer za kupnju i planiranje. Donedavno je radio za tvrtku Chartered Property Consultants koja je savjetovala iznajmljivače o pitanjima upravljanja nekretninama na telekomunikacijskim lokacijama. Tomova glavna uloga je upravljanje poduzećima u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Mađarskoj i Rumunjskoj te razvoj istih.

Eduardo do Couto Rosa Liuzzi

SENIOR VICE PRESIDENT – NEW MARKETS

Eduardo ima preko 10 godina iskustva u poslovnom menadžmentu i marketingu. Prije imenovanja za potpredsjednika Brazila, Eduardo je obnašao poziciju međunarodnog direktora marketinga u sjedištu tvrtke APW u San Diegu u Kaliforniji, gdje je bio odgovoran za razvoj, primjenu i održavanje standarda kvalitete za marketinški odjel tvrtke u SAD-u i inozemstvu. Prije nego što se pridružio tvrtki APW Eduardo je proveo 4 godine u tvrtki Grupo Abril sa strategijama za obnavljanje i zadržavanje kupaca. Eduardo je diplomirao socijalnu komunikaciju s naglaskom na strateški marketing na obrazovnoj instituciji ESPM – Escola Superior de Propaganda e Marketing. Godine 2008. specijalizirao se za izravni marketing ABEMD-a (Brazilsko udruženje izravnog marketinga). 2012. godine dobio je certifikat za poslovnu administraciju na Sveučilištu Kalifornija u San Diegu (UCSD).

Edward W. Bergstrom

VIŠI POTPREDSJEDNIK

Edward ima više od 21 godinu iskustva u prodaji i upravljanju prodajom. Prije nego što je imenovan za višeg potpredsjednika tvrtke APWireless Edward je bio potpredsjednik prodaje za američko tržište. Edward je bio šef u uspješnoj podružnici hipotekarnog zajma od prosinca 2000. do lipnja 2008., gdje je u prosjeku zaključio preko 30 transakcija u ukupnom iznosu većem od 3 milijuna američkih dolara mjesečno. Također je osnovao tvrtku E.W.B Financial koja je u rujnu 2005. ponudila razne financijske proizvode.

Chris Jager

POTPREDSJEDNIK – TEHNOLOGIJA

Chris ima više od osam godina iskustva kao IT stručnjak. Prije nego što je imenovan za VP of Technology, Chris je obavljao funkciju direktora informacijskih sustava u tvrtki APWireless. U ulozi VP of Technology Chris je odgovoran za globalnu IT i IS infrastrukturu. Uz to podržava inicijative e-marketinga za tvrtku APWireless. Prije svog dolaska 2011. godine Chris je radio u tvrtki Royal Dutch Shell, gdje se specijalizirao za upravljanje lancem opskrbe. Diplomirao je računalne znanosti i magistrirao informacijske znanosti na Sveučilištu Twente.