Vodeća globalna tvrtka za ulaganje u telekomunikacije i digitalnu infrastrukturu

APW Croatia je industrijski lider, najbolji u klasi, koji gradi snažne odnose kroz povjerenje i ispunjava naša obećanja

Saznaj više
 

APW nudi prilagođena rješenja koja odgovaraju individualnim potrebama svakog stanodavca

Razvili smo diferencirani pristup ulaganju u digitalnu infrastrukturu

Saznaj više
 
Torre de Telefonía Celular 1

Uloženo preko 2.0 milijardi dolara

Dosadašnji uzastopni rast iz godine u godinu, koji premašuje očekivanja naših kupaca i partnera

Saznaj više
 
Torre de Telefonía Celular 2

Posluje u 20 zemlji i raste

Stvaranje poticajnog i uključivog radnog mjesta koje odražava globalnu prirodu našeg poslovanja

Saznaj više
 
Torre de Telefonía Celular 3

Naše lokacije

null
0
Kontinenti
0
Zemlje
0
+
Reference
0
+
Zakupi

Što je postupak otkupa najma APW Croatia staničnog tornja?

VIŠE DO 25 GODINA ISKUSTVA

APW Croatia je jedna od vodećih svjetskih investicijskih tvrtki za zakup staničnih tornjeva. Fokusirani smo na stratešku kupnju i upravljanje zakupom zemljišta, tornjeva, krovova i unutarnjih lokacija mobilne telefonije.

INDUSTRIJSKI STRUČNJACI

Naše poslovanje razvija partnerstva s postojećim iznajmljivačima staničnih tornjeva, pružajući im paušalnu uplatu u zamjenu za pravo na primanje budućih najamnina povezanih s lokacijama mobilne telefonije na njihovu posjedu.

PRILAGOĐENA RJEŠENJA

APW Croatia nastoji dodati što više ponuđača bežične telefonije na svaku lokaciju sa staničnim tornjem, osiguravajući da se svakom lokacijom upravlja na najbolji mogući način.

20 ZEMLJA

Investicijski portfelj tvrtke sastoji se od tisuća najmova u 20 zemlji Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Australije i Europe.

Najčešće postavljana pitanja

Što je točno APW Croatia kupnja?

U osnovi kupujemo prava na primanje najma staničnog tornja ili krova za određeno područje tijekom određenog vremenskog razdoblja, zajedno s određenim ograničenim pravima kako bismo osigurali našu mogućnost naplate najamnine.

Koliko će APW Croatia platiti za zakup mog staničnog tornja?

Iznos otkupa zakupa ovisi o najamnini koja se prima po postojećem najmu, bežičnim prijenosnicima na vašem posjedu, uvjetima najma, staničnom tornju ili položaju krovne antene, trajanju razdoblja za koje tvrtka APW Croatia ima pravo prikupiti najamninu za stanične tornjeve na imanju i niz drugih varijabli koje čine našu procjenu rizika.

Ne bih li zaradio/la više novca zadržavajući zakup staničnog tornja?

To naravno ovisi o tome kako odlučite koristiti ili uložiti novac i hoće li vaš korisnik staničnog tornja na kraju tražiti smanjenje najamnine ili raskinuti ugovor o najmu. Čak i ako se najam vašeg staničnog tornja nastavi bez promjena, novčani tijek povezan s najmom dijelit će se u malim koracima tijekom dugog vremenskog razdoblja. U većini slučajeva ključna je točka odluke usporedba između današnjeg primanja paušalnog iznosa i naplate manjih i neizvjesnih povišenih plaćanja najamnine tijekom dugoročnog razdoblja.

Što se događa ako tvrtka kao vlasnik tornja ili ponuđač bežične telefonije raskinu ugovor o zakupu ili prestanu plaćati najamninu nakon što APW Croatia kupi pravo na prikupljanje najamnine za stanični toranj?

Zadržat ćete puni iznos unaprijed paušalnog iznosa, čak i ako tvrtka kao vlasnik tornja ili ponuđač bežične telefonije raskinu ugovor o zakupu u bilo kojem trenutku tijekom razdoblja za koje tvrtka APW Croatia ima pravo naplatiti najam staničnog tornja na posjedu. Drugim riječima, otkup zakupa za vašu lokacije mobilne telefonije bezuvjetno prenosi rizik od raskida na tvrtku APW Croatia.

Ako se moj zakup staničnog tornja može raskinuti, zašto ga želite kupiti?

Za većinu iznajmljivača lokacija mobilne telefonije primanje stanarine je prijedlog koji znači sve ili ništa: ili primaju najamninu ili ne. S druge strane, APW Croatia gradi globalni portfelj najmova tornjeva i krovova u kojima jedan raskid najma ima daleko manje posljedice. Iz tog razloga APW Croatia može preuzeti rizik od raskida zakupa vaše lokacije mobilne telefonije i platiti veliku paušalnu svotu za bilo koju buduću najamninu povezanu s lokacijom mobilne telefonije na vašem posjedu.

Mogu li ponuđači mobilne telefonije svojevoljno otkazati zakup mog staničnog tornja?

Iako je svaki najam različit, većina najmova staničnih tornjeva dopušta ponuđaču usluga putem tornja ili korisniku lokacije bežične telefonije da prekine najam iz mnogih razloga, ali obično uz najavu od 30-90 dana unaprijed. Iz tog je razloga općenito teško uzeti kredit za najam lokacije mobilne telefonije u vašoj lokalnoj banci, a također i zbog toga što APW Croatia povećava rizik od zakupa vašeg staničnog tornja u velikom portfelju lokacija.

Ako imam više korisnika, bi li se otkup najma staničnog tornja odnosio na sve njih?

To ovisi o vama. Otkup bi se odnosio na bilo koji najam ili najmove koji trenutno isplaćuju najamninu na vašem posjedu i za koje odlučite prodati prava tvrtki APW Croatia, bez obzira radi li se o jednom ili više korisnika. Pod pretpostavkom da zakup vašeg staničnog tornja ili krova zadovoljava naše kriterije, APW Croatia će vam dati ponudu koja uključuje sve najamnina ili dio najamnina koje trenutno primate.

Je li ova transakcija dopuštena u okviru mog ugovora o najmu staničnog tornja?

Iako se svaki zakup razlikuje, većina zakupa staničnih tornjeva ne ograničava korisnika u prodaji prava na naplatu najamnina dospjelih po najmu.

OSTVARITE KONTROLU OTKUPOM ZAKUPA

Otkup staničnog tornja omogućuje Vam slobodu izbora načina i vremena korištenja novca kako biste se najbolje uklopili u svoje osobne i financijske ciljeve. Evo nekoliko najisplativijih načina na koje nam naši iznajmljivači objašnjavaju kako koriste otkup:

Iznajmljivači koriste svoja sredstva za

Postotak najmodavaca

Zašto surađivati s nama

null
null

Primate li najamninu za stanični toranj?
null
null

Nazovite APW Croatia da biste vidjeli koliko vrijedi Vaš bežični najam.
null
null

Učinite dostupnim vrijednost najma Vašeg staničnog tornja.

Naše temeljne vrijednosti:

Slušamo

Našu su tvrtku osmislili i izgradili profesionalci za pružanje usluga klijentima. To znači da, puno prije nego što ponudimo potencijalna rješenja, osluškujemo potrebe naših klijenata.

Kreativna, prilagođena rješenja

Koristimo se svojim opširnim iskustvom i kreativnošću za razvoj prilagođenih rješenja. Budući da su ulaganja u zakup telekomunikacija nova u većini zemalja, primjena financijske, porezne, računovodstvene i pravne sofisticiranosti može dati iznenađujuće i često vrlo privlačne rezultate.

Isporučujemo

Inovativno, prilagođeno rješenje besmisleno je ako se u stvarnosti ne provodi. Ne stajemo dok ne isporučimo točno ono što smo obećali.

Etika i integritet u svemu što radimo

Prepoznajemo da gotovo svaka odluka koju donosimo i svaka naša radnja podrazumijeva etički izbor. Kao lideri u našoj industriji, pridržavamo se najviših etičkih normi i integriteta, bez neuspjeha i bez kompromisa.

Ponosni smo na svoje ljude

Izuzetno smo ponosni na svoje ljude; oni su naša glavna imovina i nastojimo se prema njima odnositi dostojanstveno i s poštovanjem koje zaslužuju. Svoje smo ljude odabrali s najvećom pažnjom; oni su predani nama i mi njima. Znamo da je naš tim najbolji u svom poslu.

Opsjednuti smo inovacijama

Jedinstveni u našoj industriji, uspješno smo ulagali u zakup telekomunikacija ne samo u Sjedinjenim Državama već u dvadeset i zemalja na četiri kontinenta. Mi smo "prvi pokretač".

Obratite nam se danas za

BESPLATNU PROCJENU ZAKUPA

38 517 757 459